Дъщерята на Азис

Дъщерята на Азис


Българският певец Азис е горд баща на дъщеря на име Рая. Тя е родена през 2007 г. и е известна с това, че е център на медийно внимание, особено по отношение на личния живот на баща си.

Рая се пази далеч от общественото внимание и не се знае много за нейното възпитание и детство. Известно е обаче, че Азис е отдаден баща и е говорил открито за любовта си към дъщеря си в интервюта.

Дъщерята на Азис

В интервю от 2017 г. Азис заявява, че е непредубеден и приема всички хора, независимо от тяхната сексуална ориентация или полова идентичност. Този начин на мислене се разпростира върху стила му на родителство, тъй като той е заявил, че иска дъщеря му да расте в свят, в който тя е свободна да бъде, която пожелае.

Въпреки медийното внимание около личния живот на баща й, Рая успя да се скрие и да остане встрани от светлините на прожекторите. Това й позволи да има нормално детство, свободно от постоянния медиен контрол, пред който са изправени много деца на знаменитости.

В заключение, Рая е любима дъщеря на Азис и е известна с това, че е център на вниманието и любовта на баща си. Въпреки че е родена в живот на слава и медийно внимание, тя успява да води сравнително нормален живот и да стои далеч от общественото внимание.

Прочетете още
Азис стана баща за втори път

Азис стана баща за втори път


Васил Боянов, по-известен като Азис, изненадващо обяви, че има второ дете. Поп фолк певецът разкри радостната новина във Facebook профила си, като качи и снимка на бебето си. Както стана ясно от поста му, то е момче, като все още не се знае нито коя е майка му, нито името му.

„Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия!“, написа щастливият татко към кадъра.

Прочетете още