Здравейте, на тази страница може да чуете песента на Азис Казваш, че ме обичаш, както и да изгледате клипа към нея, и да прочетете тескта на песента. Ако желаете да чуете и друга негова песен, може да го направите като посетите страницата на блога или страницата с албумите на азис и неговите видеа.

Текст на песента на Азис Казваш, че ме обичаш

Мангава, тут мангава…Ме туке каме рава…Отоке туке ме када…
Всеки ден цветя ми носиш,обичта ми с тях си просиш,всеки ден вьв вярност се кълнеш.Днес ще дойдеш да ме вземеш,времето ми да отнемеши във вярност пак да се кълнеш.
Казваш, че ме обичаши все след мене тичаш,а вчера с друга те видях.Галеше й косите, целуваше очите,знай, че до тук с тебе бях.
Аз те моля, забрави ме,не споменавай мойто имеи във вярност спри да се кълнеш.Ти не идвай да ме вземашвремето ми да отнемаши във вярност пак да се кълнеш.
Деси Слава:Мангава, тут мангава…Ме туке каме рава…Отоке туке ме када…
Галеше й косите, целуваше очите,знай, че до тук с тебе бях.
Деси Слава: x2Мангава, тут мангава…Ме туке каме рава…Отоке туке ме када…
Казваш, че ме обичашДеси Слава:и все след мене тичаш,а вчера с друга те видях.Деси Слава:Галеше й косите,целуваше очите,знай, че до тук с тебе бях.

Ревю на песента

Песента е поп балада с елементи на R&B и балканска музика. Текстът е на български, а песента изразява разочарованието на певицата, която е предадена от партньора си, който твърди, че я обича. Мелодията е закачлива, а повторението на рефрена подсилва посланието на песента. Въздействието на песента вероятно ще бъде като песен за раздяла, която говори за емоциите на всеки, който е преминал през подобно преживяване.